O nama

Tvrtka Transporti Horvatić

Tvrtka Transporti Horvatić osnovana je 2000. godine na inicijativu Miljenka Horvatića, vlasnika tvrtke, koji je želio profesionalno usmjeriti svoje višegodišnje radno iskustvo iz područja međunarodnog prometa i transporta roba.

Osnovne su djelatnosti tvrtke cestovni prijevoz robe, trgovina na veliko i posredovanje u trgovini.

Sigurnost nam je od primarnog značaja kod svih aspekata poslovanja.

Tvrtka sa svojim partnerima, dobavljačima i zaposlenicima njeguje odnos temeljen na međusobnom uvažavanju. Svaki dan težimo tome da postanemo bolji, potičemo razvoj te u tome mjerimo svoju uspješnost. Otkrivanjem i poticanjem razvoja novih tehnologija i usluga koje nam omogućuju poboljšanje u načinu poslovanja poštujemo dogovore i osiguravamo brzinu i fleksibilnost.

Imamo visoko postavljene ciljeve koji se mjere prema rezultatima i načinu na koji su postignuti. Cijenimo svoje ljude te nastojimo zaslužiti povjerenje i poštovanje kod svojih klijenata i zaposlenika u svakom segmentu poslovanja.

Naša je misija biti tvrtka koja se ističe svojom kvalitetom i brzinom usluge. Kako bismo to postigli, stvorili smo niz vrijednosti i procedura koje stavljaju naglasak na zadovoljavanje potreba klijenata visokom kvalitetom usluge i ljubaznošću zaposlenika te na korporacijsku kulturu koja se vodi visokim etičkim i profesionalnim standardima.

Uslugom transporta i povezanim savjetovanjem osiguravamo lanac dostave te na taj način udovoljavamo zahtjevima klijenata na najkvalitetniji način i u skladu sa svakim dijelom tržišta unutar kojeg se vrši usluga.

Najbolji pokazatelj naše profesionalnosti veliki je broj domaćih i stranih komitenata s kojima poslujemo od osnivanja tvrtke pa sve do danas.

Gdje smo

Kontakt

INFO 0-24h:

00385 (0)98 24 67 67